En folkeevent for mad-elskere
Den 4-6. September (ja næste weekend) bliver der afholdt den årlige Food Festival på Tangkrogen i Århus og foodies fra hele landet mødes for at smage på lækre sager og snakke mad.
Food Festival kalder sig selv en innovativ folkeevent med besøg af nogen af de mest betydningsfulde avlere, producenter og kokke i Norden. I 2014 var festivallen en stor success med over 30.000 besøgende over de 3 dage og der blev langet tonsvis af lækre smagsprøver ud. De forventer af festivallen bliver en endnu større succes i år, så er man mad interesseret, ja så er det altså stedet at være i den kommende weekend.
Vind billetter
Jeg har fået lov at udlove et sæt billetter (2stk) til en heldig vinder her på bloggen. Det er ganske let at deltage, for alt du skal gøre er, at skrive en kommentar herunder, hvor du fortæller hvilken ret du gerne så jeg prøvede krafter med her på bloggen næste gang. Det kan være noget simpelt og det kan være noget vildt og avanceret – du vælger hvad du synes det skal være.
Skriv det i en kommentar og så trækker jeg vinderen på Torsdag d. 3. september kl 19. Vinderen vil få direkte besked pr mail umiddelbart efter (og jeg vil også annoncere det på min facebook side).
Herunder kan du se et par billeder fra festivallen sidste år (copyright food festival):
rogibirk
Written on 1. september 2015
Da jeg aldrig har været til et food festival uden at skulle deltage i DM i grill 😉 har vi besluttet at tage afsted om søndagen, af den årsag at det er der DM i Hotdogs afholdes.. Så jeg vil da gerne se dit bud på den perfekte hotdog 🙂
Kim Schulz
Written on 2. september 2015
DM i Hotdog er en sjov event (deltog selv i det for nogle år siden). Husk rigeligt med kontanter så du kan smage alle de mange hotdogs (så vil jeg gå i tænkeboks omkring hvad der kan være den perfekte hotdog imens)
Robert klujeff
Written on 1. september 2015
Jeg skal prøve kræfter med denne opskrift igen: Blueberry-Stout Ribs ala Grillkokkerier, sidste gang fik jeg nemlig produceret 3kg. Kul!!)
louise madsen
Written on 1. september 2015
Grillet skaldyr. Jeg er virkelig en spade til det med madlavning med dyr fra havet, men syntes godt om det når andre laver det
Kim Schulz
Written on 2. september 2015
Fremragende ide. Har en god opskrift på røgede muslinger.
Kim Schulz
Written on 3. september 2015
Tillykke Louise,
Du er udvalgt som vinder. Tjek din mail hvor du finder billetterne.
God fornøjelse på festivallen.
mvh
kim
Irene
Written on 1. september 2015
jeg er vild med boller i karry!!! Og det må simpelthen kunne laves, så det ikke kun smager godt, men så det også ser godt ud.
En enkelt grøntsag eller to, kunne også være super at snige ind i retten!
Vi ses til food festival! ☺️
Kim Schulz
Written on 2. september 2015
super forslag. Det er også en af mine favoritter 🙂 Vi spiser det forøvrigt med blomkålsris i stedet for almindelige ris, så der kommer pludselig masser af grønsager i retten uden man næsten kan opdage det 😀
Matilde
Written on 1. september 2015
En citron-fromage ….:-)
Kim Schulz
Written on 2. september 2015
Har en opskrift på en lækker LCHF Citron-Fromage liggende…dog ikke på grill 😀
Inge H
Written on 1. september 2015
Den perfekte bøfsandwich vil jeg gerne have dit bud på.
Kim Schulz
Written on 2. september 2015
Har faktisk en opskrift på netop dette liggende i kø, men mangler at få skudt et par billeder til den.
Liv
Written on 2. september 2015
Indiske retter, fx saag eller panang curry. Mums filibaba!
Kim Schulz
Written on 2. september 2015
Spændende forslag.
kirsten
Written on 2. september 2015
Jeg synes du skal prøve at bage nogle vilde brød på grillen! Det er sådan noget, jeg godt gad være god til. Fx Foccacia eller et langtidshævet brød (har set en opskrift, hvor man laver det i en gryde! Eller evt noget, hvor du bager på en bagesten!
Kim Schulz
Written on 2. september 2015
Både focassia og det langtidshævede grydebrød har jeg faktisk besøgt tidligere her på bloggen:
Focassia: https://grillkokkerier.dk/2012/09/02/focaccia-det-nemme-snack-brod/
Grydebrødet: https://grillkokkerier.dk/2011/09/24/verdens-bedste-brod-ret-sa-godt-i-hvert-fald/
og en grovere udgave: https://grillkokkerier.dk/2011/11/13/verdens-bedste-brod-pa-den-grove-made/
Det er dog ikke en dum ide med lidt mere om brød på grillen, selv om jeg ikke spiser så meget brød mere selv.
Maibritt
Written on 2. september 2015
En flæskestegssanwich
Anni kahl Nielsen
Written on 3. september 2015
jeg kunne godt tænke mig at se en virkelig god opskrift på en grønsagslasagne. Ikke nødvendigvis af den sunde slags uden ost og fløde, men blot med masser af grønsager også.
Rikke
Written on 27. august 2017
Jeg kunne godt tænke mig at du prøvede kræfter med din bedste chili con carne.