Konkurrence: Vind billetter til Food Festival

19

Konkurrence: Vind billetter til Food Festival

Logo blå (PNG)

En folkeevent for mad-elskere

Den 4-6. September (ja næste weekend) bliver der afholdt den årlige Food Festival på Tangkrogen i Århus og foodies fra hele landet mødes for at smage på lækre sager og snakke mad.

Food Festival kalder sig selv en innovativ folkeevent med besøg af nogen af de mest betydningsfulde avlere, producenter og kokke i Norden. I 2014 var festivallen en stor success med over 30.000 besøgende over de 3 dage og der blev langet tonsvis af lækre smagsprøver ud. De forventer af festivallen bliver en endnu større succes i år, så er man mad interesseret, ja så er det altså stedet at være i den kommende weekend.

Vind billetter

Jeg har fået lov at udlove et sæt billetter (2stk) til en heldig vinder her på bloggen. Det er ganske let at deltage, for alt du skal gøre er, at skrive en kommentar herunder, hvor du fortæller hvilken ret du gerne så jeg prøvede krafter med her på bloggen næste gang. Det kan være noget simpelt og det kan være noget vildt og avanceret – du vælger hvad du synes det skal være.

Skriv det i en kommentar og så trækker jeg vinderen på Torsdag d. 3. september kl 19. Vinderen vil få direkte besked pr mail umiddelbart efter (og jeg vil også annoncere det på min facebook side).

Herunder kan du se et par billeder fra festivallen sidste år (copyright food festival):

SONY DSC

Food Festival 2014 - 5. sep. - Traktementet - Landbrug & Fødevarer - Foto Mai Mortensen - FF1504-002 Food Festival 2014 - 7. sep. - Hotdog DM - Foto Claes bech Poulsen - FF3017

Kommentarer

Skriv et svar