Nyt design på bloggen

Nyt design på bloggen

Til januar fylder denne lille blog – min blog – 5 år og derfor tænkte jeg at det var på tide med et nyt design her på siden. Det gamle design var som sådan fint nok og skilte sig ud fra mængden af blogs. Desværre begrænsede det mig også til min gamle filosofi hvor bloggen ligesom var delt over i to – grill og køkken kokkerier.

Med den nye side vil jeg forsøge at få et mere moderne og mobil-venligt design og samtidigt åbne op for at kunne lave andre småting end blot grill og kokkerier. Hvad det nøjagtigt bliver, er svært, at svare på, men jeg regner i hvert fald med at der kommer en smule produkt anmeldelser, måske lidt mere rapportage fra diverse fødevare event eller måske noget helt fjerde. Det vil tiden vise.

Sidens design er 80% på plads, men der er stadig småting som skal tilpasses og “levn” fra det gamle design skal også ryddes yderligere op. Falder du over fejl eller har forslag til forbedringer, så skal du selvfølgelig være meget velkommen til at kontakte mig.

Nåja og så kom der også endeligt et nyt logo her på siden (du kan se det øverst i dette indlæg) – noget jeg personligt har savnet i lang tid.

Velkommen på Grill & Kokkerier anno 2015. Håber du kan lide det.

Skriv et svar