Det hurtige tilbehør
Nogle gange så har man bare behov for at kunne lave noget hurtigt tilbehør til sin grillmad og gider man ikke lige en grøn salat, ja så må man jo ty til andre retter.
I et LCHF hjem som vores, så har vi altid bacon på lager (For tiden har jeg meget hjemmerøget bacon på lager, men det er en anden snak). Ligeledes har vi næsten altid squash (også kendt som Zuccini) på lager, da det ofte bruges til f.eks. squash spagetti (tidligere nævnt på bloggen her).
Har man disse 2 ingredienser på lager, ja så er man faktisk klar for mere skal der stort set ikke til.
Sådan gør du
Man tager en squash,s kær enderne af, deler den i to halve og hver af de halve deler man så i 4 stænger. På den måde skulle du gerne have 8 stort set lige store stykker squash.
Nu kan du krydre alle squash stykkerne med dit favorit BBQ krydderi (for tiden er jeg glad for krydderier fra AsaSpice.dk og Woodsmoke.dk) eller måske lidt hvidløg eller BBQ Sauce. Herefter vikler man hver af squash stykkerne i et stykke bacon.
Hint: der er normalt 8 stykker bacon i en pakke, så det passer med en squash pr pakke.
Grill nu stykkerne på indirekte varme hvor de ligger på siden hvor der er squash yderside (det grønne). Når bacon har sat sig stramt om squash efter ca 5-8 minutter, så kan man evt lige give stykkerne en tur over direkte varme så bacon bliver helt sprød.
Server bacon-squash stykkerne direkte fra grillen – eventuelle rester kan skæres i mindre stykker og bruges som topping i en salat.
Det behøver jo ikke altid være svært og avanceret når man skal lave mad på grillen.
Husk: Alting er bedre med bacon!
Squash fritter – Et sprødt LCHF alternativ / Grill & Kokkerier
Written on 27. august 2014
[…] som fyld i salater, andet som fyld i sammenkogte retter. Nogle blev skåret i stykker og brugt til bacon-squash stykker og ja så var der stadig en […]
Hans
Written on 8. september 2014
Det var pokkers. Jeg troede ellers jeg havde prøvet at grille alt. Men det her squash på grillen slå det vidst. Det må jeg prøve 🙂