• Pølsehorn i lange baner

Pølsehorn er hot (siger DR)

2
 • Pølsehorn i lange baner

Pølsehorn er hot (siger DR)

Dette bliver ikke et langt indlæg med en opskrift, men mere lidt “ananas i egen juice” omkring mig der har udtalt mig til DR om noget så fint som pølsehorn.

For et par dage siden blev jeg ringet op af en mad journalist fra DR, som havde fundet min lækre opskrift på pølsehorn.

Hun ville gerne høre lidt mere om mit forhold til pølsehorn og hvordan jeg synes det perfekte pølsehorn blev til.

Det fik vi snakket en del om og jeg synes jo det er dejligt hvis andre også synes det er “hot” med denne lille lækre haps af en spise.

Det kom der en fin lille artikel ud af som kan læses her:

https://www.dr.dk/mad/artikel/indroem-det-du-er-ogsaa-fan-her-er-hemmeligheden-bag-poelsehornets-succes

Det undrer nok næppe nogen, at mine tips til det perfekte pølsehorn allerede var at finde i min egen opskrift – det er jo hele formålet med denne blog.

Hvad er dit forhold til pølsehorn? Er du også en af dem der, som mig, kunne finde på at købe et par stykker i supermarkedets bager, er det noget du selv bager eller er det ikke sundt/spændende/lækkert nok?

 

Kommentarer

 • Jesper Jarlskov

  Written on 14. marts 2021

  Jeg er ikke sikker på at jeg helt forstår formålet med (DR) artiklen, men det er sgu meget sejt at du har fået sneget dig med i den, og “Familiefar og pølsehornsbager” er da en titel der er værd at notere sig 😀

  Svar
  • Kim Schulz

   Written on 16. marts 2021

   haha det ved jeg sgu heller ikke helt, men det var en hyggelig snak og journalisten var (for en gang skyld) vel forberedt og spændende at snakke med (vi kom langt omkring – det fremgår ikke af artiklen 😀 )

   Svar

Skriv et svar