• Danmarks Bedste bøfsandwich 2015

Danmarks bedste bøfsandwich 2015

  • Danmarks Bedste bøfsandwich 2015

Danmarks bedste bøfsandwich 2015

Hvis du har fulgt med over på denne blogs facebook side, så vil du nok have bemærket at jeg tidligere på året blev slået til Brun Ridder – eller på godt dansk, så blev jeg optaget i det dommerpanel der finder frem til Danmarks Bedste bøfsandwich.

Det er et sjovt og spændende hverv hvor vi kommer lidt rundt i landet for at smage på de brune herligheder som der bydes på. Nogle gange er det en kedelig omgang ala den med papbøffen og knorr sovsen nede fra grillen på hjørnet imens andre gange byder på fantastiske smagsoplevelser fyldt med kærlighed til denne traditionsrige ret.

Vi nærmer os nu slutspurten og årets afslutning. Det betyder at vi i dag har offentliggjort dette års finalister, nemlig (i tilfældig rækkefølge, men alle med 5 ud af 5 mulige point):

I de kommende uger vil en gruppe af os “brune riddere” besøge de forskellige finalister til en snak og ikke mindst en smagning af deres lækre brune guld. Inden udgangen af året vil vi meddele hvem af de 4 finalister der leverer “Danmarks Bedste Bøfsandwich 2015”.

Er det ikke helt ligemeget?

Nogen gange hører jeg “jamen er det ikke helt ligemeget – det er jo bare en bøfsandwich”. Det skulle man måske tro, men det er nu engang en “grillbars” klassiker som vi kan kalde for Dansk og som har nogle stolte traditioner. Samtidigt så er det at de bliver bedømt slet ikke uvæsenligt.

De tidligere års vindere i vores kåring har mangedoblet deres salg af bøfsandwich efterfølgende og f.eks. et sted som Vestre Baadelaug i Aalborg (vinder i 2013) har vist i år solgt omkring 23.000 bøfsandswich (og jeg har spist min del af dem 🙂 )

Ser man på trafikken og mængden af kommentarer på vores facebook side tilknyttet “Danmarks Bedste Bøfsandwich”, så kan kan tydelig se at det er noget der betyder rigtigt meget for mange mennesker derude.

Alt i alt må man bare konstatere at det ikke er helt ligemeget – og gudske tak og lov for det!

 

Er du fan af Bøfsandwich og hvor har du i så fald fået den bedste henne?

Skriv et svar