Appelsin-glazed gulerødder
  
     Forfatter: Kim Schulz
 Opskrift type: Tilbehør
 Cuisine: Dansk
 Nok til: 4
      - 300g skrællede gulerødder
- 50g smør (eller andefedt hvis man har dette)
- saften af 1 appelsin
- Fintrevet skal af 1 appelsin
- lidt salt
     - Flæk de skrællede gilerødder på langs så de er i 4 stave og skær dem så over i stykker på 4-5cm i længde.
- Kog gulerødderne i letsaltet vand i ca 5-8min til de lige begynder at blive en smule møre.
- Smelt smør/andefedt på en pande ved jævn varme.
- Hæld gulerødderne i fedtet og tilsæt saften af 1 appelsin.
- Rør godt rundt og lade det stege sådan indtil det meste af væsken er fordampet væk og det begynder at klæbe til gulerødderne.
- Tilsæt den fintrevne skal fra appelsinen og rør rundt.
- Smag til med lidt salt og evt peber og server straks .
   Recipe by Grill & Kokkerier at https://grillkokkerier.dk/2017/11/09/langtidsstegt-and-paa-en-anderledes-maade/
 3.5.3226