evt. 5-spice for et mere asiatisk udtryk eller lidt røget paprika for en mere BBQ agtig smag
Fremgangsmåde
hak fisk i minihakker eller blender (eller hak fint med kniv) og bland laks og torsk grundigt sammen.
Tilsæt forårsløg, peberfrugt og fenikel og fordel det godt i fisken.
Tilsæt æg og fløde og rør det grundigt ud i fisken
Tilsæt sesammel + loppefrøskaller samt salt+peber
og rør i et par minutter til at æg begynder at gøre farsen mere sej.
Lad farsen hvile i ca 10min inden du former bøffer/frikadeller af farsen. Den skal være fast nok i konsistens til at man kan forme flade bøffer, men de skal stadig føles bløde i det.
steg i rigeligt smør/olie til de er gyldne på begge sider (ca 4-5min på hver side.
Noter
Prøv også at vende bøfferne i sesamfrø inden du steger dem. Det giver en dejlig cruncy overflade og nøddeagtig smag.
Recipe by Grill & Kokkerier at https://grillkokkerier.dk/2014/11/14/lchf-fiskeburgeren-fastfood-paa-den-fede-maade/