Bagt torsk i parmaskinke
  
     Forfatter: Kim Schulz
 Opskrift type: Fisk
      - 2 stk torskefilet (ca 400g)
  - 6 skiver parmaskinke
  - 1 økocitron
  - 1 lille bundt citrontimian
  - salt + peber
  
      - drys torsken med rigeligt salt og lad det ligge i et fad og trække i ca 1 time (der vil komme en del væske ud)
  - Skyl salten af fisken og dup den tør i lidt køkkenrulle
  - Skræl citronskal af citronen og hak det til en fin blanding sammen med timian
  - Smør fisken ind i citron-timian massen
  - læg skinken ud på et stykke husholdningsfilm så det danner et jævnt lag
  - Læg fisken midt på skinken og brug husholdningsfilm til at rulle skinken stramt om fisken
  - Bag fisken under grillen i ovnen (eller i den rigtige grill over direkte varme) i ca 10min
  - Vend fisken og giv den yderligere 10min (eller indtil fisken er ca 47-50C i kernen)
  - Lad fisken trække i et par minutter inden den skæres i skiver og serveres.
  
    Recipe by Grill & Kokkerier at https://grillkokkerier.dk/2014/10/16/bagt-torsk-med-hokkaidocreme-en-sjov-udfordring/
 3.2.2807